Alkuperä Keltainen merisuola: Keltainen merisuola louhitaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä suolapellon savesta. Valmistusprosessi Keltainen merisuola. Louhinnan jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveysominaisuudet Tuote ja käyttötarkoitukset: Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineen alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt päivittäin riittävästi terveellisiä rasvoja.
Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, suolahapon ja natriumin suola. Se on pääkomponentti ruokasuolassa, keittiö- ja tien suolassa. Suolan valmistusprosessi perustuu suolaveden lämpötiivistämiseen ja suolan kiteytymiseen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikoostumuksena ja muodostaa kalliisuolakerrostumia, joita kutsutaan halitiksi.
Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena, kiteisenä valkoisena jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geenimuunneltu. Foodcom tarjoaa myös ruokasuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Erityisesti kehitetty uimalaitossuola. Liiketoimintasuola
• käytetään suolapitoisuuden optimointiin ja kloorin tuotantoon elektrolyysin avulla
• Erityinen karkeus
• Korkeapurityinen, luonnollinen merisuola
• Kristallinkirkas
• Ihanteellinen karkeus – erityinen seulontaviiva
• Helppo käsitellä
• Edullinen
• Korkein suolalaatu
• Ei enää punaisia silmiä, ei kutinaa
• Suola vaikuttaa positiivisesti ihoon
• Erittäin hyvin liukeneva
• Pienin työmäärä
• Luonnontuote
1 yksikkö vastaa: 1 lava (10 säkkiä á 25 kg) Pienmäärä
Tuotenumero: 1010-K
Vaaleanpunainen suola on suolaa, joka kerätään Himalajan juurella sijaitsevista kaivoksista.
Tuloksena meriveden haihtumisesta miljoonia vuosia sitten, Himalajan vaaleanpunainen suola on saasteilta suojattu raaka-aine, poikkeuksellinen tuote, joka on pysähtynyt aikaan.
Sen maku on miedompi kuin merisuolalla ja sen vaaleanpunainen väri tekee siitä valikoidun ainesosan. Sen kyky olla kostumatta mahdollistaa sen käytön suolamyllyissä vaivattomasti.
Sen mineraalipitoinen koostumus on sen pääasiallinen hyve. Itse asiassa tämä suola on hyvin vähän käsitelty.
Himalajan vaaleanpunainen suola tunnetaan myös sen ravitsevista ominaisuuksista iholle, kun sitä käytetään kuorintana.
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Pakistan
Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.
Alkuperä: Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se on peräisin Ranskasta. Kuuluisa Gueranden merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan vanhan perinteen mukaan suolanviljelijöiden toimesta Bretagnessa, Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteille, antaen Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja erottuvan maun. Maku ja käyttö: Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolan maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännöskosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.